Nosaltres

Som experts en hoteleria hospitalària

Sempre ens ha agradat analitzar els passos que es segueixen per fer una tasca i pensar com es podria millorar, i sobretot, refer-los per a que siguin més lògics i efectius.

Energia i entusiasme

Ens divertim amb els nous reptes i ens satisfà dissenyar millores operacionals que impactin positivamente en la comunitat.

Ens agrada repensar

El "sempre s'ha fet així" no ens ajudarà a millorar. Pensar, planificar, avaluar i centrar-nos en objectius és la forma d'aconseguir els millors resultats.

Els nostres valors

Curiositat de nen, experiència de vell

“I si…”, aquest és un gran començament ja que ens permet posar en dubte “realitats absolutes” o “regles de sempre”, només així aconseguirem resultats diferents

La nostra Visió

Repensar els processos per aconseguir millors i mes bons resultats

La nostra Missió

Ajudem a oferir serveis hotelers de qualitat que millorin el confort de pacients, residents, acompanyants I persones treballadores.

Aconseguir que tots els processos funcionin de forma harmònica

Som una consultora amb un alt nivell d’exigència. Tenim una gran habilitat per planificar i centrar-nos en els objectius, sent àgils en la presa de decisions. La nostra filosofia es repensar els processos per aconseguir millors i més bons resultats, apartant-nos del “sempre s’ha fet així”

per què triar-nos

La nostra experiència

Només des de l’experiència podem assegurar el millor servei

360 llits

Assessorament i acompanyament en el canvi del model de producció del servei de cuina d'una empresa pública adscrita al CatSalut, que té com a principal funció la gestió de serveis d’Atenció Intermèdia i d’Atenció Primària a la ciutat de Barcelona.

500 llits

Assessorament i elaboració de la documentació necessària per a la licitació del servei de cuina dels set centres que gestiona un consorci de caràcter públic i institucional sense ànim de lucre que ofereix serveis assistencials sanitaris, sociosanitaris i de salut mental a una comarca del centre de Catalunya.

700 llits

Servei de cuina a un centre de salut integral a Barcelona, a un centre social i sanitari d'una localitat del Baix Llobregat i a un centre sociosanitari d'una localitat de l'Alt Penedès (200 llits, 200 llits i 300 llits).

200 llits

Servei de neteja a les seves oficines centrals, a un centre de salut integral a Barcelona i a un centre d'atenció primària d'una localitat del Vallés Oriental.

400 llits

Millora d'equipaments de la cuina a un centre de salut integral a Barcelona i a un centre social i sanitari d'una localitat del Baix Llobregat.

2.600 llits

Estudi de viabilitat d'una bugaderia pròpia que doni servei als centres hospitalaris del servei sanitari públic i de sanitat privada d'un dels principals grups hospitalaris privats a Espanya.

150 llits

Assessorament i consultoria del servei de bugaderia d'un centre hospitalari privat d'atenció intermèdia proveïdor del CatSalut de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

110 llits

Per al principal centre d'un Institut de titularitat pública i monogràfic sobre una malaltia específica a l'Àrea Metropolitana de Barcelona: elaborar la documentació de la licitació del servei de neteja.

135 llits

Assessorament i consultoria del servei de cuina i cafeteria a un centre hospitalari d’una Fundació sense ànim de lucre que ofereix serveis assistencials sanitaris, sociosanitaris, de salut mental i d’atenció primària a una comarca del nord de Catalunya.

300 llits

Assessorament i consultoria del servei de cuina i elaborar la licitació del nou servei definit d'un centre sociosanitari d'una localitat de l'Alt Penedès.

300 llits

Assessorament i consultoria del servei de cuina i càtering a tercers d'un centre hospitalari privat d'atenció intermèdia proveïdor del CatSalut de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

110 llits

Per al principal centre d'un Institut de titularitat pública i monogràfic sobre una malaltia específica a l'Àrea Metropolitana de Barcelona: elaborar la documentació de la licitació del servei de cuina.

150 llits

Assessorament i consultoria del servei de cuina d'un centre hospitalari privat d'atenció intermèdia proveïdor del CatSalut de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

110 llits

Per al principal centre d'un Institut de titularitat pública i monogràfic sobre una malaltia específica a l'Àrea Metropolitana de Barcelona: elaborar la documentació de la licitació del subministrament d’un sistema de dispensació d’uniformitat.

per què triar-nos

La nostra formació

Només formant-nos contínuament aconseguim aportar solucions òptimes i avantguardistes

2009-2011

Màster en Direcció i Administració d’Empreses (MBA)
Barcelona School of Management (UPF)

2003-2004

Desarrollo Jefes de Area
Escuela de Alta Dirección y Administración (EADA)

2002-2003

Postgrau de Gestió de Restauració per a Col·lectivitats
Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (UB)

1991-1994

Tècnic Professional en Hostaleria (Cuina)
Escola de Restauració de Barcelona

per què triar-nos

Els nostres valors

Volem esforçar-nos i ajudar amb el nostre granet de sorra a deixar un món millor

Internament

• Minimitzem l'ús de materials per evitar generar residus
• Utilitzem proveïdors locals
• Promovem l'expertesa professional per sobre del gènere
• Ens comprometem a fer una donació equivalent al 5% de la facturació dels projectes a entitats i fundacions sense ànim de lucre; que proveeixen serveis socials per a les persones amb discapacitat i serveis residencials per a dones maltractades, infants i adolescents

Externament

• Implementem mesures per minimitzar els impactes ambientals dels serveis dels nostres clients, com per exemple la reducció i segregació de residus, la utilització d'energies renovables i la potenciació de maquinaria més eficient
• Prioritzem aquelles empreses que, oferint el mateix servei, incloguin valors ecològics en les seves prestacions
• Fomentem la compra de productes ecològics, de producció integrada i de proximitat

La nostra experiència és la nostra millor carta de presentació

Som apassionats de la nostra feina. El món de l’hoteleria hospitalària fa que cada desafiament es converteixi en un repte apassionant que ens ajuda a millorar dia a dia