Servei de bugaderia

Garantir la higiene i la comoditat de la roba constitueix la pedra angular del servei de bugaderia

SERVEI DE BUGADERIA

En la bugaderia hospitalària, la garantia de la higiene i la comoditat de la roba és la principal prioritat. Comprendre la importància  cabdal de la roba dins d’un entorn sanitari és fonamental, ja que aquesta no només ha de ser confortable sinó també immaculada des d’un punt de vista higiènic. El nostre compromís és col·laborar activament en la definició d’un servei que no només minimitzi la propagació d’infeccions, sinó que també asseguri una desinfecció eficient, al mateix temps que proporcioni una agradable sensació al tacte.

Entenem que la roba no és només una part essencial del procés de recuperació, sinó que també pot ser un element clau per prevenir la propagació de malalties. La tasca de la bugaderia hospitalària consisteix en garantir que cada peça de roba que es gestiona, sigui sotmesa als més alts estàndards d’higiene i desinfecció per assegurar que compleixi aquest doble objectiu.

Per aconseguir la combinació única de comoditat i higiene, cal incorporar tèxtils d’última generació dissenyats específicament per a l’entorn sanitari. Aquests materials estan pensats per resistir les condicions més exigents i garantir una neteja a fons i una desinfecció efectiva. A més a més, es mantenen suaus al tacte, oferint un confort excepcional a pacients, residents i persones treballadores.

Un protocol eficient de canvis i pactes permet mantenir una dotació necessària en tot moment, assegurant que els equips implicats tinguin sempre a la seva disposició la quantitat adequada de roba neta. Això no només millora la comoditat dels pacients sinó que també promou un ús raonable dels recursos, la qual cosa és fonamental per a la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa.

A més a més, estem compromesos en l’ús de tecnologies avançades de seguiment per optimitzar la traçabilitat de les peces. Mitjançant la implementació de tecnologies com la identificació per radiofreqüència (RFID), podem garantir la localització precisa de cada article en tot moment. Aquesta innovació millora significativament la gestió i la logística de la bugaderia hospitalària, garantint un servei de qualitat i eficient.

Com treballem

Analitzem i avaluem per a poder proposar millores significatives

Primer contacte

Tenim una primera entrevista per a conèixer les vostres necessitats.

Anàlisi i avaluació

Avaluem in situ, ens entrevistem amb els responsables i treballadors

Proposta

Elaborem i presentem una proposta de millora. L'avaluem conjuntament i mesurem si compleix amb les expectatives de l'encàrrec

Execució

Podem executar les millores o instruir a l'equip responsable per dur-les a terme, podent fer avaluacions periòdiques de seguiment

Comoditat i desinfecció dels teixits sanitaris

Confieu en la nostra expertesa per ajudar-vos a aconseguir un entorn hospitalari higiènic i confortable. La nostra missió es garantir que la roba utilitzada en les vostres instal·lacions estigui neta, higienitzada i sigui confortable per al benestar dels usuaris